Studio JVL
The-Barn_Studio-JVL.jpg

The Barn

There’s no place like home.

 What used to be a barn in Limburg, Belgium, has been transformed into a comfortable, stylish home abode for a young family.

What used to be a barn in Limburg, Belgium, has been transformed into a comfortable, stylish home abode for a young family.

The-Barn_Studio-JVL_02.jpg
Unique door handles underline the silhouette of door and cabinets

Unique door handles underline the silhouette of door and cabinets

 Solid, glazed surfaces in oak, wired glass in metal frames, marble and concrete are at the heart of the design. Light and warm tones blend harmoniously with shades of blue and vintage industrial details. To accentuate the space, unique door handles define wall cabinets and doors throughout the house, becoming a signature item. Stimulating interaction, the open kitchen leads to living and dining areas centred on family dynamics, whereas privacy is accentuated in more intimate, private corners.  ›Limburg ›Client FJSD ›In collaboration with Aces of Space ›Photography TVDV

Solid, glazed surfaces in oak, wired glass in metal frames, marble and concrete are at the heart of the design. Light and warm tones blend harmoniously with shades of blue and vintage industrial details. To accentuate the space, unique door handles define wall cabinets and doors throughout the house, becoming a signature item. Stimulating interaction, the open kitchen leads to living and dining areas centred on family dynamics, whereas privacy is accentuated in more intimate, private corners.

›Limburg
›Client FJSD
›In collaboration with Aces of Space
›Photography TVDV

The-Barn_Studio-JVL_05.jpg
Home is where you feel welcome and free

Home is where you feel welcome and free

The-Barn_Studio-JVL_07.jpg
The-Barn_Studio-JVL_08.jpg
Studio-JVL_Animated_S.gif